L'OAR

El club d'handbol amb més tradició de Sabadell

70 anys fent esport.

L’OAR Gràcia és un club esportiu que es va fundar el 1953 a Sabadell, i del que n’és referent en el camp de l’handbol des d’aleshores.

El nostre lema és Entre l’amistat i l’esport, i fomentem la pràctica de l’handbol a través de la conviència, l’amistat i el treball en equip.

Formem esportistes sent partícips del seu creixement personal, compartint les seves inquietuds i gaudint de com es fan grans, dins i fora de les pistes.

Comptem amb més de 1.000 associades i associats, així com amb un total de més de 500 jugadors i jugadores repartits entre les diferents seccions del Club, tant d’handbol com de futbol i futsal.

També treballem amb diferents escoles per fomentar l’esport escolar des de la base, i oferim portes obertes i entrenaments per donar a conèixer l’handbol a alumnes de totes les edats.

Sabem de la importància de garantir el benestar de la família de l’OAR, és per això que des de ben petits treballem conjuntament valors com són el respecte, l’esforç, la constància i la perseverància, la humilitat, l’empatia, la generositat, la disciplina... i creiem que ho fem tan bé, que els entrenadors i entrenadores de la base són jugadores i jugadors dels equips superiors, des de juvenil fins a primer equip, que s'han format a la casa i que són part de la família.

70 anys compartint.

També sabem que gran part de l’èxit de l’OAR Gràcia és que és un club familiar i social, amb exjugadors que encara ara es reuneixen setmanalment a l’OAR, el lloc on han forjat una gran amistat.

És per això que creiem que és molt important organitzar esdeveniments regularment i involucrar-nos fent que l’OAR no només sigui un club d’handbol, sinó també un punt de trobada per a tots i totes.

Us deixem alguns dels que fem cada temporada:

Torneig de Nadal
Torneig de Reis
Campus de Tecnificació
Casal de Setmana Santa
Torneig escolar de promoció de l’handbol
Casal de futbol
Pernil Cup
Màster Cup
Sortides fora de la Comunitat Autònoma
Partits familiars
Sortides a veure partits d’altres equips
Festa de final de temporada