Lluís Marrugat, premi Panathlon 2020

Lluís Marrugat, premi Panathlon 2020

31 de març de 2022 General 0

Aquesta tarda s’han lliurat al Casal Pere Quart els premis Panathlon Sabadell a l’Esportivitat corresponents a 2020 i 2021 atès que l’any passat, a causa de la pandèmia, no es va poder celebrar l’acte de lliurament.

Els guardonats han estat Lluís Marrugat (2020) i Bartolomé Lopera (2021). Al nostre entrenador se li ha reconegut la decisió que l’equip jugués amb 6 jugadors per mantenir la igualtat numèrica a la pista amb el rival, el Poble Nou, ja que aquest va venir només amb 6 jugadors. El gest, que el Poble Nou va difondre per les xarxes socials en agraïment, va arribar a la Junta Directiva del Panathlon, que el va incloure entre els candidats al premi, finalment atorgat.

Enhorabona, Lluís!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *