Contundent victòria del Plata Femení per mantenir-se a la zona alta

Contundent victòria del Plata Femení per mantenir-se a la zona alta

13 de novembre de 2021 General 0

OAR Gràcia 43 – Levante Marni 27

Sense aturador. Amb una contundent victòria davant el Levante (43-27) el femení gracienc manté la dinàmica positiva que el consolida a la zona alta de la classificació. Les jugadores de Carol Carmona, desfermades, han quallat una actuació pletòrica que els ha permès transformar en gol una gran part de les seves possessions.

Tot i que d’entrada el Levante s’ha mostrat com a rival sòlid, gràcies als encerts de Daniela Garcia, i ha pogut evitar que el marcador obrís diferència (8-7), a partir del gol “delicatessen” d’Alba Martín (11-8) el partit ha agafat un caire favorable a les gracienques que ja no tindria aturador. Al descans, el 22-15 els ha proporcionat una renda considerable.

La segona part ha tingut un comportament similar. Primers instants d’intercanvi de gols fins que el Gràcia ha tornat a ser un equip explosiu i ha anat engrandint la diferència, amb destacada aportació de Clàudia Marrugat i Andrea Jara en l’ala dreta de l’atac. El Levante ha perdut molta efectivitat per errades en el llançament i se n’ha anat amb un bon sac en contra (43-27).

Font: Diari de Sabadell

Foto capçalera: Lluís Franco per a Diari de Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *