El 1a Nacional es manté ferm a casa però perd Carles Bonàs per lesió.

El 1a Nacional es manté ferm a casa però perd Carles Bonàs per lesió.

28 d'octubre de 2021 General 0

La cinquena jornada de Primera Nacional ha deixat clarobscurs al carrer Boccaccio. D’una banda, l’OAR Gràcia es va imposar al Palautordera-Salicru (32-27) i ha tornat al camí de la victòria. De l’altra, el porter Carles Bonàs es va lesionar la tíbia i el peroné i estarà fora de combat els pròxims mesos de competició.

En el terreny purament esportiu, és la tercera victòria de la temporada (les tres a casa, per dues derrotes fora) pels de Cesc Borrell, que se situen sisens amb sis punts. La mala notícia va ser la lesió de Carles Bonàs, el qual s’ha fracturat la tíbia i el peroné. Tot i això, el porter ha tingut sort, ja que segurament no haurà de passar per quiròfan. Dins del negatiu panorama, com a mínim podrà estalviar-se haver de passar pel quiròfan i encara es confia en què el porter titular pugui reaparèixer en el tram final de la temporada.

“Després d’aturar una pilota, vaig anar pel rebot i un jugador rival també. Va saltar i va impactar tot el seu cos contra la meva tíbia. En aquell moment vaig notar que alguna cosa em passava a la cama, vaig sortir de la pista, vam veure que era greu i vam trucar a l’ambulància”

“És una fractura de tíbia i peroné, però sembla que ha sigut una fractura neta i, per tant, no hauria de passar per quiròfan. També he parlat amb diferents fisioterapeutes i m’han dit que no és una lesió de la qual sigui difícil recuperar-se”


Carles Bonàs, porter de l’OAR Gràcia

Font: Ràdio Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *