El #1aNacional esgarrapa un punt important a domicili

Club d'handbol fundat el 1953

El #1aNacional esgarrapa un punt important a domicili

20 d'abril de 2021 General 0

Gairebé fet. A cinc jornades per la conclusió, l’OAR Gràcia ja frega la permanència després de l’empat (36-36) a la pista del Sant Esteve Sesrovires. Ara mateix es troba vuit per sobre de la línia del descens. Per aconseguir-lo va haver de remar de valent a la segona part, sobretot a última hora, després que el Sant Esteve trenqués el partit en transformar el 18-18 del descans en el 25-20 al minut 8 de la represa.

Els posteriors intents graciencs no acabaven de fructificar i semblava abocat a la derrota quan encarà la recta final a distància del rival (33-29). L’esforç li va permetre atrapar-lo gràcies als dos últims gols aconseguits per Arnau Soto que van tancar un enfrontament de clara superioritat atacant sobre les defenses. La pròxima jornada es podria certificar de manera matemàtica la continuïtat a la categoria després d’una temporada complicada amb moments delicats. Cesc Borrell ha estat revulsiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *