Derbi de nivell sense premi per al primer equip masculí

Club d'handbol fundat el 1953

Derbi de nivell sense premi per al primer equip masculí

11 d'abril de 2021 General 0

Després de l’apassionant derbi, resolt per la mínima, el Sant Quirze és més líder per l’ensopegada de l’Esplugues a Granollers, i el Gràcia confirma el seu bon moment ja que va tenir opcions de fer saltar la sorpresa. El partit es va resoldre en l’últim minut quan Alejandro Rodríguez va desfer l’empat a 25 per anotar el que seria gol decisiu. No menys decisives aleshores les intervencions del porter Alejandro Sànchez en els darrers instants quan va evitar que clares ocasions dels graciencs acabessin amb la pilota a la xarxa, començant pel contraatac aturat a Quim Vaillo amb 24-23 al marcador, o acabant amb l’intent d’Arnau Soto des de la zona de pivot que podia haver proporcionat el repartiment de punts, segurament el més just.

La intensitat en el tram final per la incertesa del resultat va ser la culminació del que s’havia viscut des de l’inici. Els empats en el marcador van fer festa grossa atesa la igualtat sobre el terreny de joc. Només en cinc ocasions hi va haver una diferència de dos gols per a un o altre, entre les quals el 13-11 del descans fruit de dos contracops del conjunt de Cesc Borrell.

Amb certa permissivitat dels àrbitres en els contactes, l’enfrontament guanyà en èpica i en espectacularitat. El Gràcia, esperonat pels bons resultats anteriors, buscà la confirmació definitiva davant l’equip més regular del grup. A punt va estar d’aconseguir l’objectiu, però la qualitat del Sant Quirze i la seva varietat de recursos ningú la discuteix. A falta dels gols del seu màxim anotador, el pivot Ricard Reig (només un), l’extrem Daniel Navarro (9) va ser l’element que més va aportar a la causa dels visitants. Quim Vailllo i Bernat Correro, amb 6 cadascun, van liderar l’esplèndida actuació del Gràcia, tanmateix sense premi.

Pere Figueras – Diari de Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *