Dos punts vitals pel #1aNacional a Palautordera

Club d'handbol fundat el 1953

Dos punts vitals pel #1aNacional a Palautordera

29 de març de 2021 General 0

L’OAR Gràcia se’n va sortir, però va haver de picar molta pedra abans no va esmicolar la resistència d’un Palautordera cuer i, per tant, necessitat de punts per alimentar les possibilitats de salvació. Els graciencs arribaven al partit amb la moral dels darrers resultats positius, però amb molt respecte cap al rival perquè, tot i la seva delicada situació, obliga a no descuidar-te per poder superar-lo.

La diferència en el marcador definitiu amaga la igualtat que hi va haver durant 45 minuts, temps d’intercanvi de gols i d’alternatives que no van permetre que ningú obrís un marge considerable. Més pausat el joc dels locals buscant la seguretat en la possessió, més agosarat el dels verd-i-blancs encara que mancat a vegades de la precisió necessària a l’hora de culminar, acabaven ambdós assolint objectius idèntics i d’aquí el 16-15 de la mitja part i el 23-24 quan s’entrà en l’últim quart d’hora, aleshores ben incert.

Tanmateix la situació va fer un tomb espectacular, ja que els encerts van passar a ser potestat del Gràcia. El Palautordera va entrar en fase de sequera davant la bona feina defensiva dels sabadellencs i de les aturades d’un Carles Bonàs que tornà a fer una remarcable actuació. Res a veure amb el que s’havia vist abans, el parcial 1-9, amb 5 gols de Nil Montserrat en aquell tram, permeté a l’equip de Cesc Borrell un final de trajecte còmode que no es pensava.

Pere Figueras – Diari De Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *