La reacció del masculí es fa esperar

Club d'handbol fundat el 1953

La reacció del masculí es fa esperar

4 de març de 2021 General 0

OAR Gràcia 24 – H. Banyoles 25

Sense l’efecte revulsiu. Una altra oportunitat desaprofitada pel Gràcia en el debut de Cesc Borrell en la direcció de l’equip. Més que resignació, aquest cop el partit va acabar amb empipament general perquè la suma de detalls en contra va ser considerable i va tenir una incidència decisiva en el marcador. Empipament també el que mostrà Cesc Borrell en el temps mort que va sol·licitar en el minut 23 de la 2a part perquè, després de capgirar un marcador sempre advers fins aleshores i establir el 19-17, en un tres i no res la defensa gracienca va perdre fermesa defensiva i va rebre el parcial 2-6 que el va posar contra les cordes (21-23).

De fet els primers compassos de l’enfrontament van ser una mostra del que vindria. Un Gràcia entregat, motivat, ben disposat i intens en la contenció, però, com en les darreres jornades, massa perdonador en les ocasions que va generar. Podem començar pels tres llançaments consecutius de 7 metres no transformats, amb l’agreujant que el tercer (minut 12) va fregar el front del porter i els àrbitres van mostrar targeta vermella a Quim Vaillo, el llançador, de manera que el conjunt verd-i-blanc quedà sense una de les peces importants. Després de passar pel descans (11-13) podem seguir amb els tres contracops que es van desfer a mig a camí per pèrdua de pilota i acabar amb les dues possessions per poder salvar almenys un punt, ambdues frustrades per les aturades del porter banyolí Roger Portas, el jugador més determinant en la victòria visitant per la seva destacada actuació.

Com se sol dir, al Gràcia li toca seguir treballant alhora que el Banyoles, encara amb l’aigua al coll, s’aferra amb més força al flotador.

Font: Diari de Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *