Relleu d’entrenador al #1aNacional

Club d'handbol fundat el 1953

Relleu d’entrenador al #1aNacional

23 de febrer de 2021 General 0

Reunida l’Àrea Esportiva i Gerard Gomis, entrenador del 1a Nacional, han decidit de mutu acord efectuar el relleu en la direcció tècnica d’aquest equip.

El nostre agraïment a en Gerard Gomis per la passió i el compromís amb què ha desenvolupat la feina, i per la disposició de fer un pas al costat en l’intent que l’equip pugui canviar de dinàmica i agafar impuls. El club i en Gerard estem valorant conjuntament la possible vinculació futura assumint altres tasques i responsabilitats.

El nou responsable del 1a Nacional és en Cesc Borrell, ex-jugador i entrenador de la casa, que coneix la majoria de jugadors que formen la plantilla actual i a qui desitgem sort i encerts en el repte que assumeix a partir d’ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *