El #DHP fa un partit per emmarcar mentre que el #1aNacional comença la segona volta amb derrota

Club d'handbol fundat el 1953

El #DHP fa un partit per emmarcar mentre que el #1aNacional comença la segona volta amb derrota

9 de febrer de 2021 General 0

Gran pas endavant. El femení de l’OAR Gràcia va tornar a sorprendre. Ho va fer en l’anterior jornada amb la victòria a domicili contra el colíder Mataró i ahir, en una primera meitat de traca i mocador que li serví el triomf en safata davant el BM Benidorm (33-29) i que l’acosta més a la permanència.

Defensa i velocitat en les transicions, acompanyades de l’encert necessari, van ser els principals arguments que les verd-i-blanques van utilitzar per deixar força enrere el conjunt alacantí en els primers 30 minuts. El conjunt visitant, imprecís, lent i descol·locat en defensa, en cap moment va saber prémer la tecla que aturés l’allau de joc d’un Gràcia que es va retirar al descans amb el 19-10 de botí. Una primera meitat per emmarcar.

Que el Benidorm no era l’equip de trista figura de la primera part ho va demostrar a la segona. El punt d’honor de les seves jugadores i l’aplicació de més intensitat, agressivitat i concentració van canviar la imatge d’un equip que passà de la vulnerabilitat a la perillositat. Amb el parcial 2-7 (21-17) va avisar que allò no estava decidit. L’equip de Carol Carmona va haver de posar-se de nou les piles per sortir de la crisi i no perdre l’avantatge. El partit va entrar en una fase més que interessant amb els dos equips embrancats en l’empresa que, amb 20 minuts de joc encara, tant podia acabar afavorint els interessos d’un o altre.

El Gràcia se’n va sortir a còpia d’anar-hi i anar-hi. No va arribar a patir, però li tocà buidar-se per sumar la tercera victòria consecutiva. En el tram final la pugna se centrà a fer-se amb l’average particular favorable. El Benidorm, que havia guanyat a l’anada per 27-24, la igualà quan establí el 32-29. Li van quedar al Gràcia 17 segons per intentar guanyar de 4. Temps mort, estratègia i final feliç amb l’acció de la juvenil Emma Serna, que culminà el partidàs amb l’onzè gol que posà fi a l’espectacle (33-29).

El masculí no reacciona

El conjunt gracienc no va poder aturar la bona marxa del Sant Esteve Palautordera en aquesta lliga. Les habituals intermitències en el seu joc el van privar de la consistència necessària per superar un dels equips revelacions del grup. Tot i anar a remolc des del començament, a excepció del 2-3, el conjunt verd-i-blanc es mantenia viu quan es portaven 18 minuts de joc (11-9). Després del temps mort demanat pel tècnic local Maiol Bosch, però, el Gràcia rebé un fort impacte en forma de parcial 5-0 (16-9) que l’allunyà de les opcions sense miraments. Amb el 17-11 del descans, la segona part li presentava un problema feixuc de resoldre.

El conjunt de Gerard Gomis ho intentà, però la fermesa dels estevencs no li donà gaires esperances de fer el tomb al marcador. Quan faltaven 10 minuts el 24-20 encara li mantenia alguna possibilitat, però com al primer temps, en tornar del temps mort, el Sant Esteve enllestí la feina amb el 4-0 (28-20) que va tornar a posar en evidència la debilitat del Gràcia en moments puntuals per deixar el 31-23 definitiu al marcador.

Pere Figueras – Diari Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *