De més a menys en l’últim partit de la primera volta

Club d'handbol fundat el 1953

De més a menys en l’últim partit de la primera volta

2 de febrer de 2021 General 0

El masculí gracienc ha estat l’altra cara de la moneda en la doble confrontació contra el Mataró. En aquest cas el partit es presentava amb símptomes d’igualtat, però només la primera part s’ha desenvolupat d’acord a allò previsible atenent la classificació. L’intercanvi de gols i els empats van ser constants a excepció de l’intent de fuga protagonitzat pel Gràcia passat el quart d’hora (6-9). El temps mort del Mataró va precedir al parcial 4-0 (10-9) que va tornar l’enfrontament a una nova fase amb tots dos de bracet (14-14). El Gràcia hauria pogut arribar al descans amb mínim avantatge, però va malbaratar el contracop i després no va poder impedir que Jan Bonamusa establís el 15-14 gairebé al límit dels 30 minuts.

A la segona meitat hi va haver 5 minuts més del mateix (16-16). A partir d’aquí cadascú va anar pel seu compte i el partit es va trencar del tot amb el parcial 6-0. El Gràcia va desaparèixer en atac on va encadenar desencert rere desencert alhora que el Mataró no perdonava en les seves possessions (22-16). La tímida reacció amb els gols d’Arnau Escayola i Ernest Colomé va ser sufocada immediatament pel Mataró (29-21) cap a un final tan plàcid com decebedora l’actuació dels verd-i-blancs contra un rival de la seva lliga.

Diari De Sabadell – Pere Figueras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *