Gran pas endavant del #DHP cap a la permanència

Club d'handbol fundat el 1953

Gran pas endavant del #DHP cap a la permanència

24 de gener de 2021 General 0

La coincidència dels dos equips graciencs a casa va acabar amb victòria per a cadascun en partits treballadíssims fins a la fi. El primer a fer-se amb els punts en joc va ser el femení gràcies al gol decisiu a falta d’escassos segons amb què va superar el Gavà per la mínima (25-24). El Gràcia – l’ocasió ho requeria- va recuperar la competitivitat i la serenor i d’aquí que no se li escapessin mai les opcions en el constant cos a cos que va mantenir amb el rival. Va ser tanta la igualtat i tantes les semblances durant els 60 minuts com per imaginar que els dos conjunts s’havien posat d’acord per jugar-s’ho a cara o creu.

Així, les alternatives van sovintejar sense que ni l’un ni l’altre pogués obrir marge més enllà dels dos gols, avantatge que immediatament quedava anul·lat i torna a començar. Qui en va tenir ocasió va ser el Gràcia. A la primera part, però, en els minuts anteriors al descans, els llançaments al pal i el contracop no transformat no van poder modificar el 12-13.

Al segon temps també va gaudir d’un bon moment per trencar el partit quan el Gavà va encadenar quatre pèrdues consecutives. Les aturades de l’exgracienca Mercè Buxó ho van impedir i el marcador seguia si com res no hagués passat (22-22). Ja en l´últim minut i a prop el toc de botzina (24-24), amb el Gavà defensant fèrriament en inferioritat numèrica per exclusió, Sandra Tomàs va poder treure el braç envoltada de contràries per anotar i donar la victòria al conjunt de Carol Carmona, ara tres punts per sobre de la línia de salvació.

Diari de Sabadell – Pere Figueras

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *