Carol Carmona confia en la permanència de l’OAR Gràcia a la Divisió de Plata

Club d'handbol fundat el 1953

Carol Carmona confia en la permanència de l’OAR Gràcia a la Divisió de Plata

21 de gener de 2021 General 0

L’OAR Gràcia femení està acostumat a lluitar al fil de la navalla, com passa aquesta temporada a la Divisió d’Honor Plata. Competir davant rivals amb més pressupost i potencial esportiu, suposa un autèntic repte per un equip integrat per una majoria de joves jugadores, algunes encara en edat juvenil. Al capdavant de la nau trobem la Carol Carmona, exjugadora del Castelldefels i el Sant Vicenç que sempre ha tingut ànima d’entrenadora. En els dos clubs compaginava la seva aportació a la pista amb la banqueta d’equips de base.

Curiosament, fa dos anys va conquerir, dirigint el cadet femení del Sant Vicenç, el títol de Catalunya a la pista de l’OAR Gràcia després d’eliminar l’amfitrió a semifinals. Llavors ja sabia que entrenaria el sènior B gracienc la temporada 19/20 i també feia d’ajudant en el primer equip, a Lliga Catalana. Aquesta temporada ha fet el salt. Després de l’aturada per la Covid-19, l’OAR va acceptar la proposta federativa per tornar a la Divisió de Plata i el seu gran objectiu és la permanència. Ara es troba fora de la zona de perill, però les diferències són mínimes i caldrà patir fins a final de temporada. “Ho hem d’afrontar amb aquesta mentalitat. Sabem que perdrem molts partits, però cal mantenir intacta la il·lusió i això és el que vull transmetre a les jugadores”, explica la Carol.

Pere Figueras – Diari Sabadell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *