Última hora

Nova equipació esportiva

  • Atès que l’empresa que en les darreres temporades ha subministrat les equipacions als nostres equips ha cessat la seva activitat, ens hem vist obligats a canviar de proveïdor de material. Després d’una sèrie de contactes amb altres empreses hem cregut adient signar un contracte amb hummel perquè, a partir de la temporada 17-18, sigui el nou proveïdor.
  • Aquesta decisió implica la necessitat de renovar l’equipació utilitzada fins ara i substituir-la per hummel, obligats per les circumstàncies. Som conscients que això pot provocar molèsties en algunes famílies, raó per la qual estem negociant les millors condicions i la possibilitat que es faciliti el pagament a terminis.
  • Properament rebreu més informació al respecte.
  • Salutacions.
  • OAR Gràcia Sabadell

Leave a comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies