Lliga Catalana Femenina: Assoc. Lleidatana 23 – OAR Gràcia 19

Missió impossible per al femení de Lliga Catalana frenar la marxa triomfal de l’Associació Lleidata, el líder destacat de la categoria. L’enfrontament tingué en Emanuela Precup (10 gols) la figura destacada com acostuma a ser habitual. La seva alçada i potència de llançament la converteixen en una jugadora molt difícil de defensar i d’aturar.

Per part gracienca els gols van estar molts repartits, essent Nerea Gutiérrez la màxima anotadora amb quatre.

El partit es va resoldre al primer temps. Després de 10 minuts d’igualtat (3-3) el conjunt lleidatà va posar la directa i va doblar el Gràcia en el marcador (14-7 al descans). La segona meitat, en canvi, el partit es convertí en un intercanvi de gols, tot i que costaven de pujar al marcador per les fermeses defensives d’ambdós equips. En el tram final el Gràcia va poder escurçar la diferència i deixar en 23-19 el resultat definitiu.

Foto: @cargetas