Victòria patida del sènior femení “A”.

Club d'handbol fundat el 1953

Victòria patida del sènior femení “A”.

12/01/2020 Actualitat Equips 0

Després de tancar l’any amb dos empats i dues derrotes, el femení de Lliga Catalana ha tornat a aconseguir la victòria en vèncer el Vilanova del Camí per l’ajustat 23-22. Moltes baixes en el conjunt verd-i-blanc que ha hagut de fer ús de cinc juvenils per afrontar el compromís. El partit ha avançat igualat fins que el Gràcia ha obert un marge de 5 gols a la segona meitat. Malgrat això, entre les imprecisions i l’empenta d’un rival que mai no s’ha rendit, el marcador s’ha tornat a igualar ben a prop de la fi. El gol decisiu de Belén Reche ha desfet l’empat a 22 i els 2 punts s’han quedat a casa.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies