Derrota del 1a Nacional en el derbi

Club d'handbol fundat el 1953

Derrota del 1a Nacional en el derbi

06/10/2019 Uncategorized 0

En el duel d’equips veïns, el Sant Quirze ha mantingut la imbatibilitat i ha provocat la primera derrota del conjunt gracienc. El partit ha ofert espectacle però s’ha vist mancat de l’emoció que hagués aportat un final amb el marcador ajustat. Els quirzetencs van forts i quan gairebé tot els va de cara costa de superar-los. El Gràcia bé que ho ha intentat, enfortit per les remuntades de les jornades anteriors. Aquesta vegada, tanmateix, la solidesa defensiva i la capacitat anotadora dels verd-i-vermells no ha permés la tercera proesa consecutiva dels sabadellencs, superats per 32-27 en el resultat definitiu.

#forçaOAR

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies