El 1a Nacional comença amb victòria (33-27)

Club d'handbol fundat el 1953

El 1a Nacional comença amb victòria (33-27)

22/09/2019 Uncategorized 0

El conjunt de 1a Nacional ha obtingut els 2 punts de la 1a jornada en vèncer el Sant Cugat per 33-27. Els visitants han estat més encertats al primer temps davant un Gràcia imprecís en les possessions i, sovint, mancat de coordinació en defensa. La diferència s’ha mostrat en el marcador amb un marge que ha arribat a ser de 5 gols (10-15) quan s’acostava el descans. Els dos últims gols d’Arnau Xerta i Jordi Sancho han escurçat distància (12-15).

A la segona meitat el domini ha passat a mans del Gràcia. Més intens defensivament i amb un alt nivell d’efectivitat, al minut 10 ja ha fet el tomb en el marcador (20-19 amb parcial 8-4). La progressió no s’ha aturat i poc després els graciencs han culminat els seus millors moments amb el següent parcial 4-0 que ha establert el 24-19.

Tot i que el Sant Cugat no s’ha donat per vençut i ha intentat recuperar opcions, el Gràcia s’ha mantingut ferm i ha tingut un dolç final de partit (33-27).

El proper dissabte (28/9/19), el Gràcia repeteix a casa on rebrà l’Esplugues, també amb 2 punts per la victòria aconseguida contra l’ascendit Banyoles (26-22).

#forçaOAR


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies