Diversos equips del club han finalitzat aquest cap de setmana (31 – 1 de setembre) l’Stage de pretemporada.

Pel que fa als equips de la base, s’han desplaçat fins a Villamayor de Gállego, a la localitat de Saragossa. Hi han participat;

  • #CadetMascBlanc
  • #CadetMascVerd
  • #JuvenilMasc
L’entrenador del #CadetMascBlanc, Tonchi Vázquez, donant indicacions durant el torneig

Els equips graciencs han disputat un total de nou partits durant el torneig, que els serveix per anar agafant rodatge per un inici de temporada que no queda lluny, i menys per aquells equips que disputen fases classificatòries.

Foto de família dels dos equips Cadets Masculins del club

EL #1aNacional, campió de la III Copa d’Andorra

Per altra banda, el primer equip masculí es va desplaçar fins la localitat d’Encamp (Andorra), per disputar la tercera edició de la Copa Andorra – organitzada per la Federació Andorrana d’Handbol -. Hi van participar dos equips més, el Club Handbol Gavà i la Federació d’Andorra.

El conjunt gracienc a les instal·lacions d’Encamp

El conjunt de Cesc Borrell, Gerard Gomis i Oriol Mayor, va superar per 20 a 24 el Gavà i per 19 a 31 la selecció d’Andorra en la jornada de dissabte i per 16 a 17 el Gavà diumenge. Amb el ple de victòries es van endú la III Copa d’Andorra.

Descans entre partits al riu fent crioteràpia