SUBCAMPIONAT PER AL JUVENIL FEMENÍ

Club d'handbol fundat el 1953

SUBCAMPIONAT PER AL JUVENIL FEMENÍ

08/06/2019 Actualitat Base Equips Juvenil Femení 0

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el TOP 4 de 1a Catalana al pavelló del carrer Boccació i les locals han aconseguit la medalla de plata en perdre la gran final davant el CH Joventut Mataró (28-33)

En un partit tens, el conjunt mataroní va acabar amb avantatge al marcador després d’una segona meitat molt encertada a porteria i amb un Gràcia que es va veure superat. La remuntada de la primera part (5-10 en contra), que va deixar tot obert per la segona meitat va resultar un subcamionat de categoria molt exitós.

Enhorabona a totes i als equips rivals pel nivell d’hanbol mostrat durant tot el cap de setmana.

Podeu consultar les fotos del a l’apartat d’Imatges

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies