Fase de sector. L’infantil femení cau a la pròrroga.

Club d'handbol fundat el 1953

Fase de sector. L’infantil femení cau a la pròrroga.

21/05/2019 Actualitat Equips Infantil Femení Blanc / Lliga Catalana 0

Gairebé igual que el cadet femení una setmana abans, l’infantil femení no va poder classificar-se per a la Fase Final del campionat d’Espanya. En aquest cas va ser a la pròrroga d’una disputadíssima i igualadíssima final de sector contra el BM Maravillas de Benalmàdena, quan les gracienques van rebre el cop definitiu que les deixà desconsolades i sense premi per la mínima diferència (27-26).

Per arribar a la final del sector jugat a Onda, el Gràcia va superar prèviament el BM Pozuelo de Calatrava en la doble confrontació per 18-13 i 23-14.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies