Fase de sector estatal cadet femenina a Saragossa (grup D). Tres partits jugats pel conjunt gracienc, tres resultats amb mínima diferència. Els dos primers, favorables. I al final del segon, llàgrimes. Llàgrimes de satisfacció i de deixar anar la tensió acumulada perquè la classificació per al partit decisiu de diumenge va passar per la remuntada de 4 i 6 gols en contra, divendres i dissabte, davant el Lagunak navarrés (33-32 i 31-30) en la doble confrontació.

El tercer, desfavorable. De rival, el BM Colores, campió d’Aragó i amfitrió de la fase. El Gràcia, sense la irregularitat dels dos dies anteriors, va deixar clar des del començament que el BM Colores no tindria un camí tan fàcil com en els dos primers partits. Pavelló ple amb la presència d’una trentena de familiars de les gracienques que es van fen sentir a l’hora de donar suport. Quan menys temps faltava per al final més augmentava l’interès i l’emoció. Al Gràcia se li van obrir les portes amb la doble exclusió en el conjunt local, però li faltà contundència defensiva i acabà perdent al darrer segon (27-26). I llàgrimes, moltes llàgrimes en lloc de mel als llavis. L’esport té aquestes coses.

Enhorabona, cadet femení. Amb el cap ben alt!