L’infantil femení “blanc” s’ha proclamat campió de Catalunya 2018-19 en quedar primer classificat en el TOP-4 celebrat al nostre pavelló.

Dissabte, a la semifinal va superar per 27-20 un CJH Mataró que va oposar molta resistència. En l’altra semifinal, el Sant Joan Despí també va haver de treballar de valent per vèncer l’Ascó (24-19).

Diumenge, en el partit per al 3r i 4t lloc, l’Ascó es va refer de la decepció del dia anterior i va dominar el Mataró per 19-24.

En l’enfrontament decisiu per al campionat, el Gràcia va començar endollat amb el parcial 4-0, marge de tranquil·litat davant la reacció del Sant Joan que es va acostar a dos gols (8-6). Tanmateix, les jugadores que dirigeix Tomàs Ferrer van tornar a l’efectiviat inicial i van arribar al descans amb la feina mig feta (16-10).

El domini gracienc es va mantenir a la 2a part, de manera que la diferència arribà als 10 gols (21-11). Amb el partit trencat i controlat, les verd-i-blanques van poden sentir-se campiones temps abans que s’arribés a la fi (26-19).

La gracienca Maria Fernàndez va rebre el trofeu com a millor jugadora del TOP-4.

Maria Fernàndez amb el trofeu de jugadora més destacada del TOP-4.

HORARIS TOP 4 INFANTIL FEMENÍ