El júnior femení campió de la Granollers-Cup.

  • Cinc equips graciencs han participat en l’edició 2017 de la Granollers-Cup: els dos infantils masculins, l’infantil femení, el júnior masculí i el júnior femení.
  • Tots els partits es jugaven a dues parts de 15 minuts cadascuna.
  • Els conjunts infantils no van poder superar la primera fase de grups, però durant tres dies van gaudir d’un dels tornejos internacionals de més prestigi.
  • Èxit per als júniors ja que ambdós van arribar a la final. Mèrit en especial per al femení, que no només va afrontar el torneig molt just de jugadores (un o dos canvis) i que es quedà sense Carla Cerdan per lesió, sinó que es proclamà campió en superar el BM Granollers a la final amb comoditat (13-17). Mercè Buxó i Irene Garcia van rebre el trofeu de portera i jugadora més destacades de la final.
  • El júnior masculí (barreja de jugadors de l’A i el B de 19 a 21 anys) es va enfrontar, a la final, a un Egara reforçat. El 15-14 definitiu favorable als egarencs parla d’un partit equilibrat i atractiu.

Enllaç a la galeria de fotos de la semifinal femenina i finals júnior masc. i fem.