Última hora

El júnior femení campió de la Granollers-Cup.

  • Cinc equips graciencs han participat en l’edició 2017 de la Granollers-Cup: els dos infantils masculins, l’infantil femení, el júnior masculí i el júnior femení.
  • Tots els partits es jugaven a dues parts de 15 minuts cadascuna.
  • Els conjunts infantils no van poder superar la primera fase de grups, però durant tres dies van gaudir d’un dels tornejos internacionals de més prestigi.
  • Èxit per als júniors ja que ambdós van arribar a la final. Mèrit en especial per al femení, que no només va afrontar el torneig molt just de jugadores (un o dos canvis) i que es quedà sense Carla Cerdan per lesió, sinó que es proclamà campió en superar el BM Granollers a la final amb comoditat (13-17). Mercè Buxó i Irene Garcia van rebre el trofeu de portera i jugadora més destacades de la final.
  • El júnior masculí (barreja de jugadors de l’A i el B de 19 a 21 anys) es va enfrontar, a la final, a un Egara reforçat. El 15-14 definitiu favorable als egarencs parla d’un partit equilibrat i atractiu.

Enllaç a la galeria de fotos de la semifinal femenina i finals júnior masc. i fem.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies