Última hora

Fi de temporada 16/17 (Reconeixements)

Reconeixements:
  • Trofeu pels 50 anys de soci: Joaquim Francès i Josep Altimis
  • Premi al Valor Esportiu: Pau Felip (prebenjamí), Carlos Cortés (benjamí), Adrià Camarasa (aleví), Clàudia Grofano (inf. fem.), Pere Llauradó i Julio Díaz (inf. masc.), Carlota Amorós (cadet fem.), Pau Rubio i Óscar Pons (cadet masc.), Joana Sallas (juv. fem.), Albert Bueno (juv. masc.), Ariane Garriga i Katerina Hegrovà (sènior fem.), Marcos Aguilera i Bernat Correro (sènior masc.), Pili Gómez (màster fem.) i Carles Figueres (màster masc.).
  • Reconeixement al Miguel i la Sandra (bar) per la destacada col·laboració amb l’entitat.
  • Reconeixement per part de les jugadores sèniors a l’entrenador Alfred Pérez.
  • Placa a Ariane Garriga i Tomàs Camps, en el seu adéu com a jugadors, pels molts anys de dedicació al nostre club.
Força OAR!

Enllaç a la galeria de fotos

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies