Cadet femení: campió de 1ª Catalana

  • El cadet femení s’ha proclamat campió de 1ª Catalana en superar el Garbí de Palafrugell a la final del TOP-4, amb seu a La Llagosta, per 33-28 en un enfrontament molt emocionant decidit a darrera hora.
  • Encara més emocionant la semifinal contra l’amfitrió del dia anterior, en què les nostres jugadores van haver de remuntar el marcador advers inicial per arribar a la fi del partit amb empat (22-22). La pròrroga es va saldar amb un altre empat (25-25). Van ser els llançaments de 7 metres els que van decidir la classificació de l’OAR Gràcia per a la final.
  • Clara Correro va ser guardonada com a jugadora més destacada de la final.
  • Enhorabona a jugadores, tècnics i oficials, sense oblidar els pares i les mares que van animar de valent des de la graderia. Força OAR!