Última hora

Cadet femení: campió de 1ª Catalana

  • El cadet femení s’ha proclamat campió de 1ª Catalana en superar el Garbí de Palafrugell a la final del TOP-4, amb seu a La Llagosta, per 33-28 en un enfrontament molt emocionant decidit a darrera hora.
  • Encara més emocionant la semifinal contra l’amfitrió del dia anterior, en què les nostres jugadores van haver de remuntar el marcador advers inicial per arribar a la fi del partit amb empat (22-22). La pròrroga es va saldar amb un altre empat (25-25). Van ser els llançaments de 7 metres els que van decidir la classificació de l’OAR Gràcia per a la final.
  • Clara Correro va ser guardonada com a jugadora més destacada de la final.
  • Enhorabona a jugadores, tècnics i oficials, sense oblidar els pares i les mares que van animar de valent des de la graderia. Força OAR!
   

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies