Última hora

2016-2017 “EUROMILLONES i PRIMITIVA” A L ́OAR GRÀCIA

  • Resultats participació Euromillones 2016/2017: Premi acumulat a 03/05/2017: 125,39 EUROS.
  • Normativa participació Euromillones 2016/2017: En aquesta edició 2016-2017, l’OAR Gràcia ofereix la participació en els sorteigs de l’Euromillones i la Primitiva durant TOT UN ANY (de l’1 de juliol de 2016 al 30 de juny de 2017) tots els dimarts, dijous, divendres i dissabte. La participació en el joc es fa possible a través de l ‘ecotarjeta, que es pot adquirir amb un donatiu de 10€ i que és impossible de falsificar ja que té quatre codis de seguretat immersos, imperceptibles i indivisibles.
  • A QUINS NÚMEROS ES JUGA? Seran números fixos per a tota la temporada. La combinació a l’Euromillones és: 07-19-26-35-48/ /Estrelles: 6 i 7 . A la primitiva és: 06-11-15-23-37-46
  • PREMIS: Cada Eurotarjeta té 1/1.500 part de participació en les combinacions jugadores. En cas que la combinació sigui l’única guanyadora del premi de primera categoria de l’Euromillones (5 encerts + 2 estrelles) el premi mínim garantit és de 15 milions d’ euros. Així doncs, cada Ecotarjeta estaria premiada amb 10.000 euros. Però si el sorteig tingués pot acumulat, el premi augmentaria. Per exemple, si hi ha pot de 90 milions i ens toca, cada Ecotarjeta estaria premiada amb 60.000 €. En cas de ser premiada amb el premi de primera categoria, el suspendria el seguir jugant en propers sorteijos, i es repartiria el pot acumulat fins a la data. Per a possibles premis que no siguin de primera categoria, s’anirà formant un pot que es repartirà del 1/07/2017 al 30/07/2017 en parts iguals entre les 1.500 targetes, sempre i quan l’import a repartir sigui superior a 5 euros per targeta.
  • AVANTATGES RESPECTE A ALTRES SORTEIGS: Moltes vegades pensem a participar en un joc d’atzar (La 6/49, Once, Primitiva, Bonoloto, la mateixa Euromillones….), però has de recordar d ́anar a segellar la butlleta cada setmana, i a més, resulta car jugar-hi. Amb la Ecotarjeta, participes en 104 SORTEIGS (52 setmanes) de l’Euromillones, i a 104 més de la primitiva, a un preu que no arriba als 6 centims d’euro per sorteig, i tens l ‘oportunitat d’aconseguir un premi…..i el que és més important, ajudes l’OAR GRÀCIA a fer anar endavant el projecte esportiu.
  • MOLTES GRÀCIES I MOLTA SORT A TOTHOM!!!!. FORÇA OAR!!!

Nota: la normativa i funcionament amb referència a les targes de l’OAR Gràcia, també està disponible en el revers d’aquestes.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies